Spring naar content

Finale Money Makers

Voor de 13e keer steunt Money Makers goede doelen met duizenden euro’s!

Met het jaarlijks terugkerende project “Money Makers” hebben onze derdejaars opnieuw bewezen dat zij bereid zijn om keihard te werken voor goede doelen.

Money Makers is een project dat jaarlijks een onderdeel is van het vak economie op het Canisius College. Alle leerlingen van de derde klassen starten een eigen bedrijf en combineren hun talenten met het ondernemerschap. Dit project begint traditiegetrouw direct na de herfstvakantie. Onze jonge ondernemers waren afgelopen herfst en winter druk bezig met het schrijven en uitvoeren van een ondernemersplan.

De sectie economie is in de afgelopen dertien jaar altijd al bijzonder trots geweest op iedere lichting jonge ondernemers. De leerlingen blijven ons iedere keer weer verrassen met hun diverse creatieve ondernemingen. En keihard werken voor een goed doel, zonder enig eigenbelang, daar hebben wij alleen maar respect voor.

Woensdag 21 juni is de finale om 6 ondernemers in het zonnetje te zetten. Zij zullen onderling keihard strijden om een van de drie prijzen:

  • 1e prijs is een juryprijs. De jury zal de groepjes beoordelen op meer dan 10 kwaliteiten.
  • 2e prijs is een publieksprijs. Iedereen kan stemmen op een groep ondernemers. Houd de sociale media in de gaten.
  • 3e prijs zal toegekend worden door de 3 economiedocenten.

Als u het leuk vindt om hierbij aanwezig te zijn, dan nodigen wij u hierbij uit om a.s. woensdag 21 juni om 19.00 aanwezig te zijn. Tijdens deze finale zal ook de totale opbrengst bekend worden gemaakt.

Dit jaar zijn de volgende goede doelen door de leerlingen uitgezocht: Make a Wish, WNF, Save the Children, KWF, KIKA, War Child, Het vergeten kind, Ronald McDonald huis, Radboud Oncologie Fonds, Daklozen Nederland, WOMEN Inc, Oogfonds, Diabetesfonds.