Spring naar content

Info voor Groep 7/8 leerlingen

– 8 februari lesjesmiddag ONLINE – schrijf je snel in!
– 19 februari open dag – informatie volgt binnenkort!

Welkom op onze school!

Online Open Huis dinsdag 18 januari

‘Canisius Experience’

Onze school niet kunnen beleven op de 18e? Bekijk de presentatie van onze brugklassers Jula en Linde die uit eigen ervaringen de school presenteren en leer alles over de brugklas.

Vergeet je niet in te schrijven voor de lesjesmiddag op 8 februari. Op 8 februari vanaf 16.10 uur is er ook nog de mogelijkheid voor ouders om online meer informatie over de school te krijgen en vragen te stellen.

 

Ontdek het Canisius en meld je aan voor een rondleiding op onze school

Kijk het filmpje en krijg in 1 minuut een spetterende indruk van onze school. Wil je virtueel door de school wandelen en alles op je gemak bekijken? Klik dan op het oranje vlak hieronder.

Zit je in groep 8 en kun je niet wachten om onze school van binnen te bekijken en sfeer te proeven? Boek dan snel je ticket! Kies hieronder jouw moment. Je krijgt vervolgens een bevestiging in de mail. Terwijl jij binnen het gebouw leert kennen, kunnen je ouders buiten koffie of thee drinken. Vind je het leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje uit groep 8 de school te verkennen, reserveer dan voor hetzelfde tijdstip een ticket.

Praktische informatie

"Hier kan ik laten zien wie ik ben."

De sfeer op onze school is goed. Kom het beleven op de kennismakingsmomenten van 18 januari en 19 februari. Maar wil je weten hoe het echt is om als leerling lessen te volgen op een gewone lesdag? Schrijf je dan ook in voor 8 februari.Canisius_brugklaspagina_3_Tekengebied 1

Download onze brochure

We helpen je hier graag bij door iets over het Canisius te vertellen, maar ga ook zelf op onderzoek uit. Want je wilt een school die bij je past.