Spring naar content

Info voor Groep 7/8 leerlingen

Welkom op onze school!

Heb jij het Canisius ontdekt?

Afgelopen week hebben wij ongelofelijk veel leerlingen uit groep 8 rondgeleid door onze school. Wat was het fijn jullie live te mogen ontvangen. Nu sta je voor een belangrijk moment: je gaat een school kiezen waar jij jezelf de komende jaren ziet rondlopen. Kies jij voor onze school? Leuk!

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op (info@canisiuscollege.nl of bel 024-3816816).

 

Ontdek het Canisius en meld je aan voor een rondleiding op onze school

Kijk het filmpje en krijg in 1 minuut een spetterende indruk van onze school. Wil je virtueel door de school wandelen en alles op je gemak bekijken? Klik dan op het oranje vlak hieronder.

Zit je in groep 8 en kun je niet wachten om onze school van binnen te bekijken en sfeer te proeven? Boek dan snel je ticket! Kies hieronder jouw moment. Je krijgt vervolgens een bevestiging in de mail. Terwijl jij binnen het gebouw leert kennen, kunnen je ouders buiten koffie of thee drinken. Vind je het leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje uit groep 8 de school te verkennen, reserveer dan voor hetzelfde tijdstip een ticket.

Bij ons kun je zijn wie je wilt.

Canisius_brugklaspagina_3_Tekengebied 1

Download onze brochure

We helpen je hier graag bij door iets over het Canisius te vertellen, maar ga ook zelf op onderzoek uit. Want je wilt een school die bij je past.