Spring naar content

Info voor Groep 7/8 leerlingen

 

Ontdek onze school!

Hé toekomstige brugklasser!

Wat ontzettend leuk dat zoveel leerlingen voor onze school hebben gekozen! Wij kijken met een goed gevoel terug op alle activiteiten die wij de afgelopen maanden hebben georganiseerd voor alle leerlingen uit groep 7 en 8. Heb jij je voor onze school aangemeld: binnenkort ontvang je verdere informatie.

Uitgeloot op de school van eerste keuze? Dat is balen! Wij hebben nog een (beperkt) aantal plekken in onze mavo/havo-brugklas. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: 024 – 3 816 816 of via info@canisiuscollege.nl.

In onze havo-/atheneumklassen en atheneum- /gymnasiumklassen is (helaas) geen plek meer.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 maart a.s. In geval van een 2e loting ontvangen ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen die zijn uitgeloot uiterlijk donderdag 23 maart schriftelijk bericht

Wil jij alvast een indruk krijgen van onze school? Bekijk de korte film, blader door de brochure en check vooral ook de rest van de website.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op: 024 – 3 816 816 of via info@canisiuscollege.nl.

 

Ontdek, onderzoek en beleef het Canisius

 

foto_brochure

Download onze brochure

We helpen je hier graag bij door iets over het Canisius te vertellen, maar ga ook zelf op onderzoek uit. Want je wilt een school die bij je past.