Spring naar content

Info voor Groep 7/8 leerlingen

 

Ontdek onze school!

Hé toekomstige brugklasser! Wat leuk dat jij op de website van onze school een kijkje komt nemen. Handig om te weten: we organiseren dit schooljaar op drie momenten activiteiten.

  • Donderdag 12 januari: Canisius Experience – van 16.00 tot 20.00 uur. Om te kunnen inschatten hoeveel bezoekers we mogen verwelkomen, vinden wij het fijn als jij je hier aanmeldt.

Het programma is doorlopend. Je hebt ruimte om de school zelf of in groepjes te ontdekken, in gesprek te gaan met leerlingen, docenten en het ondersteuningsteam.

  • Donderdag 2 februari: Lesjesmiddag – van 15.00 tot 17.00 uur – klik hier om je aan te melden voor deze middag.
  • Zaterdag 11 februari: Open Huis – van 10.00 tot 15.00 uur.
    Het programma is doorlopend en je hoeft je vooraf niet aan te melden.Deze dag heeft dezelfde opzet als de Canisius Experience op 12 januari – de activiteiten voor de leerlingen uit groep 7 en 8 zijn wel anders.

Alvast een indruk krijgen van onze school? Bekijk de korte film, blader door de brochure en check vooral ook de rest van de website.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op: 024 – 3816816 of via info@canisiuscollege.nl

 

Ontdek, onderzoek en beleef het Canisius

 

foto_brochure

Download onze brochure

We helpen je hier graag bij door iets over het Canisius te vertellen, maar ga ook zelf op onderzoek uit. Want je wilt een school die bij je past.