Spring naar content

Aanmelden leerjaar 1

Aanmelden leerjaar 1, schooljaar 2024-2025

Heb jij je tijdens de centrale aanmeldweek aangemeld voor leerjaar 1 op onze school? Het aantal aanmeldingen op onze school maakt dat wij niet hoeven te loten. Binnenkort ontvang je een mail met een bevestiging van jouw aanmelding.

Ben jij uitgeloot op de school van eerste keuze? Dat is balen! Met een mavo-, havo- of vwo-advies ben je bij ons van harte welkom.

Wij hebben nog plek in al onze type dakpanklassen:

mavo/havo
havo/atheneum
atheneum/gymnasium
Neem gerust contact met ons op om een kijkje te komen nemen: 024 – 3 816 816 of via [email protected]

Het aanmeldformulier vind je hier. Dit formulier lever je in samen met het aanmeld- en adviesformulier van de basisschool. Persoonlijk afgeven heeft de voorkeur, opsturen per post kan ook: Canisius College, Berg en Dalseweg 207, 6522 BK, Nijmegen.

Procedure en tijdpad aanmelding 2024

Benieuwd naar de procedure en het tijdpad voor aanmelding? Hier vind je alle informatie.

Als ouder meldt u uw kind aan. U vult het aanmeldformulier in van onze school (te downloaden via website www.canisiuscollege.nl) en levert dit samen met het aanmeld- en adviesformulier van de basisschool in op het Canisius College of stuur het op per post.

Na aanmelding ontvangt u uiterlijk 9 april van het Canisius College per mail een schriftelijke ontvangstbevestiging van de aanmelding.

Download hier de hele procedure.

Bent u benieuwd naar de plaatsingsprocedure, download hier de procedure.

Tot slot

Deze procedure is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld en afgestemd op de procedure voor de overgangsactiviteiten tussen primair en voortgezet onderwijs.

Voor vragen of opmerkingen over deze procedure, kunt u contact opnemen met mw. Marijn Noorduyn, afdelingsleider leerjaar 1 en 2, bereikbaar op 024-3816816 of per e-mail: [email protected]